Publicat în Super Blog

Super Blog de la A … la Z. Episodul 2

     Eram prins bine de tot în competița Superblog. Începuse să îm placă. În fiecare zi de probe abia așteptam să se afișeze o nouă probă de la un nou sponsor. Deja intrasem complet în febra notelor. În fiecare zi se întâmpla câte ceva. Dacă nu era notă, era probă. Dacă nu era probă, era notă.

     Așa că, într-o zi în care nu era notă, Banca Transilvania a venit cu o probă nouă.  A șaptea. Ne propuneau să ne imaginăm ce am face cu 5000 de euro dacă i-am avea pe un card de cumpărături. Imaginația mea a zburdat, ca de obicei. Am făcut un articol care pot spune cu mâna pe inimă că este în top 5 articole ale mele pentru SuperBlog. Bucuria de a fi câștigat și această probă, împreună cu 100 de euro a fost umbrită de un eveniment neplăcut pe care l-am sesizat pe parcursul jurizărilor. Cei de la BT au făcut o mică eroare care a permis concurenților să studieze notele și părerile juriului înainte de a fi publicate rezultatele. Așa că am aflat, cu tristețe că nu convinsesem cu articolul meu. (Ciudat, totuși eram câștigător cu 85 de puncte). Impresii foarte sincere și foarte critice la adresa participanților m-au făcut să mă îndoiesc de profesionalismul celor de la BT. Dar am trecut și peste asta. Scorul între mine și iubita mea era 4-2, al doilea premiu îmi intrase în buzunar, totul era înspre bine.


      O dată cu proba numărul 8 am intrat în lumea parfumurilor. Cei de la Coty ne-au provocat să creem magie la sticluță. Articolul meu a luat 97 de puncte, (a fost chiar primul de sub linie, foarte aproape de premiu), scorul dintre mine și Dana ajungea la 5-2. (Plus o remiză).


     Elastimpex ne-a întrebat în proba numărul 9 cum am vedea noi lumea fără cauciuc. În articolul meu le-am făcut o povestioară foarte simpatică despre temă, dar aparent nu a fost suficient pentru că am luat doar nota 92, puțin mai mult decât domnișoara mea, fapt care mărea diferența dintre noi la 6-2.


     Proba 10 m-a făcut să scriu un articol de nota 10 (din 10, nu din 100). Însă, cei de la Magazinul de căni au găsit și alte povești mai frumoase decât a mea așa că m-am mulțumit cu un articol de nota 94. Dacă sunteți curioși, puteți citi aici povestea de care sunt atât de mândru. Scorul a urcat la 7-2 la această probă și mergem mai departe.


     A venit rândul celor de la Delaco să ne provoace. Au vrut să ne imaginăm altfel de reclame pentru produsele lor. Așa că Iecheama Maliei a făcut o impresie plăcută. Atât de plăcută încât cele 99 de puncte mi-au adus un minunat loc 2 și o sacoșă de premii brânzoase, pufoase. 8-2 la general între mine și Dana și vă las să admirați brânzoasele.

12347992_1029741967069429_7422829632465108308_n


     Probele 12 și 13 ne-au adus provocările celor de la Chic Elite împreună cu Ellis și pe cei care urmau să ne fie gazde la Gala la finalul competiției, Hotel Golden Tulip Times. Au fost două probe la egalitate între mine și iubita mea, fiecare am luat câte 94, respectiv 65 de puncte de la sponsori. Așadar, scorul rămânea în continuare 8-2 dar se acumulau 3 remize.


     A 14-a probă i-a adus din nou în față pe cei de la Marketonline care, împreună cu cei de la FSP Fortron ne-au provocat să devenim regizori de teatru și să ne imaginăm o „pălăvrăgeală” între componentele unui calculator. Dacă sunteți curioși să știți ce nebunie mi-a adus 90 de puncte la această probă puteți citi aici articolul care a ridicat scorul la 9-2 în favoarea mea.


     Pentru cea de-a 15-a probă, cei de la Gtools ne-au rugat să fim meșteri și să ne folosim de sculele lor ca să ne construim ceva. Un articol frumușel, de 95 de puncte care m-a plasat pe locul 4 în clasamentul acelei probe. . Dar, în altă ordine de idei, scorul între mine și Dana urcase la 10-2.


     Proba care urma, a 16-a a fost ceva mai dificilă. Nu din cauza temei propuse ci datorită unei cerințe mai aparte. Cei de la CND Turism ne-au cerut să ne limităm articolele la 1000 de cuvinte. Lucru care mi s-a părut extrem de dificil. La finalul articolului inițial număram cel puțin 1400 de cuvinte. Așa că a trebuit să tai. Și să tot tai! Și să mai tai până am coborât sub limita de 1000. Astfel am reușit să înscriu un articol care mi-a adus 96 de puncte, locul 7 în clasamentul probei și încă un punct în lupta cu domnișoara mea. Era 11-2.


     Baterii auto.net au fost următorii sponsori care au intrat în joc. Proba 17 și ultima din acest episod ne-a propus să ne punem în situația unor șoferi care au rămas fără baterie la mașină și să scriem frumos despre asta. Un drăgălaș loc 5 cu 95 de puncte, un mic premiu de la sponsor și 12-2 pentru mine în lupta cu iubita mea. Aici găsiți articolul dacă vreți să vă distrați.


     Ne apropiam cu pași mari de finalul competiției. În clasamentul general urcam tot mai mult și cu fiecare probă înflorea în mine ideea că aș putea ajunge chiar și în primii zece bloggeri din concurs. Cu gândul ăsta am scris și următoarele articole despre care vă povestesc data viitoare.

Un gând despre „Super Blog de la A … la Z. Episodul 2

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.