Despre Costică

Cine e Costică?

     Costică este o personă ca toate celelalte. Două mâini, două picioare, cap și toate celelalte (la locul lor).

     Îmi place să râd, îmi place să mă distrez, îmi place un pahar de bere (vin) cu amicii sau, uneori, singur în fața calculatorului. Îmi plac filmele, mor dupa serialul „F.R.I.E.N.D.S”, mare fan „Game of Thrones” și urmăresc cu plăcere(chiar și în reluare) emisiuni de genul: „Storage wars”.

Lucrez în retail de prin 2010 și mă ocup cu vânzarea produselor electronice, electrocasnice, it și telecom, dar în principal asigur relația dintre clienți și service ori furnizori. Cu alte cuvinte, eu sunt băiatul de la service.

     De scris, o fac destul de rar. Cel mai mult din cauza faptului că uit cu zilele să trec pe-acasă(a se citi pe blog), iar când o fac, rareori îmi așez ideile atât de clar încât să „nasc” un articol. Însă atunci când o fac încerc să ofer cititorilor informații despre drepturile lor în calitate de clienți sau să le povestesc întâmplări din timpul muncii. De curând am început o serie de clipuri pe TikTok în care fac exact cele descrise mai sus. 😀

     Cam asta am avut de scris, pentru moment. Dacă-mi mai adun mințile și pentru o continuare, revin cu plăcere și vă mai plictisesc și cu alte detalii…despre Costică.

2 gânduri despre „Despre Costică

  1. Salut,

    Iti scriu din partea Lamptekture. Noi facem design-ul si comercializam corpuri de iluminat si acum incercam sa ne dezvoltam blogul.

    Cautam pe cineva care sa produca continut.

    Am gasit blog-ul tau pe super-blog.eu.

    Te-ar interesa o colaborare in acest sens?

    Multumesc
    Radu Stanciu
    0721.742.402
    radu@lamptekture.ro

    Apreciază

    1. Salutare! Intai, multumesc pentru mesaj. E intr-adevar e o provocare interesanta. Da, daca imi poti oferi mai multe detalii despre ce aveti in gand ca si colaborare, am putea face ceva frumos. Scuze daca raspund putin mai greu. Sunt intr-o delegatie si „vanez” semnalul telefonic. Pentru o mai mare rapiditate scrie-mi, te rog, pe ctarnoveanu@gmail.com. O zi productiva!

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.