Publicat în Super Blog

Mercantizare în viteza gravării

     Fiți creativi, a zis! Ieșiți din tipare, a zis! Lăsați-vă imaginația să zburde și  faceți cea mai interesantă teatralizare pentru lansarea telefonului ăsta! Va fi telefonul anului și noi avem marele avantaj să-l primim în magazin înaintea tuturor, așa că vreau de la voi să-l scoateți în evidență cum puteți mai bine! Și să nu vă gândiți la bani! Pentru proiectul ăsta avem fonduri NELIMITATE!

     Cum poți să fii creativ, să ieși din tipare, să îți lași imaginația să zburde cu o imprimantă care merge doar pe bază de pumni și cu niște calculatoare la care nu poți lucra mai mult de zece minute că se blochează și trebuie să suni tehnicul? Vrea extraordinar, vrea nemaivăzut, vrea marea cu sarea, dar cu ce să i le dau? Hmmm, stai puțin! Fonduri nelimitate a zis, nu? Hai că acum e momentul să ies la atac! Am văzut săptămâna trecută la Tudor la muncă un gravator laser foarte interesant. BCL1610X îi zice. E un Bodor. Un gravator de ultimă generație cu care se pot face o grămadă de chestii mișto pe aproape orice fel de material. Am văzut la Tudor că făceau și gravări pe plăci de dimensiuni foarte mari, de bodor gravator160×100. Ar fi perfect pentru noi. Dacă l-aș putea convinge să-l cumpere, aș avea într-adevăr resurse nelimitate și-aș putea face chestii nemaiîntâlnite. Oh, dacă l-aș avea nici măcar n-aș mai avea nevoie de calculatorul ăla idiot! Cu aplicația de pe telefonul mobil aș da la gravat de oriunde. Ce mai, nici n-ar mai trebui să vin la muncă! He-he!

     Dar cum să-l conving să dea atâția bani pe-un gravator? Știu! Îl conving pe Tudor să mă lase să gravez la el ceva de dimensiuni mici, îi arăt șefului și apoi îi fac marea propunere. Sigur o să-i surâdă ideea. Mai ales că gravatoarele astea sunt importate de cei de la Colop România și șeful întotdeauna a apreciat serviciile lor.

     Ideea de bază este să gravez pe plexiglas telefonul ăsta. Nu! Și mai bine! Pe mai multe bucăți de plexiglas! Pe primul doar un contur vag al telefonului, iar dedesubt un text care să anunțe că în scurt timp  vom avea marea lansare. Oamenii nu știu nici măcar cum arată telefonul, deci o astfel de imagine i-ar intriga, i-ar face să se întoarcă în magazin și a doua zi, și a treia, așteptând marea lansare. Pentru al doilea plexiglas aș mai adăuga câteva detalii pe ici pe colo, o linie a displayului, un contur al zonei une sunt camerele foto și din nou, același text care să-i facă pe oameni și mai curioși. Pentru un efect și mai puternic, bucățile de plexiglas trebuie să fie iluminate. Băieții de la tehnic mă pot ajuta cu asta. Niște barete de leduri inserate la bază pentru ca lumina să scoată în evidență și mai bine gravarea.

     În a treia și a patra zi, gravările ar putea să dezvăluie puțin câte puțin camerele, poate butoanele laterale și undeva, în lateral, un început de scris. Numele și modelul telefonului pentru început, urmând ca în ultima zi, pe bucata de plexiglas să se vadă o imagine intreagă a telefonului și specificațiile complete. Ah! Idee! Ca să fie și mai atractiv, plăcile de plexi vor fi acoperite cu o bucată de material roșu, mătase poate. Și prin stația magazinului se va anunța că la o oră anume vom dezvălui câteva informații despre noul telefon care se va lansa în cinci zile. Asta sigur o să le stârnească curiozitatea! La fel și telefonul. Mă gândesc la o cutie semi-închisă, pe lateralele căreia să fie gravate specificațiile telefonului. O, Doamne! Explodez de idei! Șeful o să fie innebunit numai când o să-i povestesc! Trebuie neapărat să ajung azi la Tudor și să-l rog să îmi graveze ceva. Mă gândesc să pun pe o bucată mică de plexiglas telefonul ca șeful să vadă exact cum ar arăta. Sunt convins că o să accepte.

     Și dacă n-o să reușim să aducem la timp gravatorul ca să ne apucăm de treabă, sunt convins că vom putea să-l închiriem pe cel de la Tudor. Așa aș putea să-i arăt șefului pe ce-ar da banii.

Pentru SuperBlog 2018

Un gând despre „Mercantizare în viteza gravării

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.