Publicat în Super Blog, Tiktok, Viață de vânzător

De la client neștiutor la francizat Depozit Virtual Vindem-Ieftin. Povestea…

Cum de-am ajuns eu din vânzător de televizoare să vând materiale de construcții prin casa de comenzi Vindem-Ieftin? E o poveste faină. Sper că ai timp. Ia o cafea și hai să-ți povestesc cum de am ajuns eu să fiu francizat Depozit Virtual. Totul a început în timp ce-mi făceam căsuța asta în care suntem acum.

Mulți furnizori=multe cheltuieli

Anul trecut când am început construcția pentru casa mea nu știam nimic. BĂI, NIMIC! Și de încăpățânat ce eram nici n-am întrebat nicăieri. Ca să vă faceți o idee, pentru materialele de construcții am avut nici mai mult nici mai puțin decât 10 (ZECE) furnizori diferiți! Știți ce înseamnă asta? Pe lângă faptul că fiecare aplica un adaos comercial diferit, pentru fiecare în parte am plătit transport de-am behăit.

sursă pixabay

Nu glumesc! Când am văzut cum dispăreau banii din cont am început să behăiesc! Știți cum? Uite-așa! „Be-he-he-he-heeeee!” Dar m-am consolat ca românul zicându-mi că așa e când îți faci casă de la zero, că ai costuri indiferent de unde-ai cumpăra.

Dezvaluirea vecinului

Norocul meu a fost cu vecinul de peste stradă care și el în același timp cu mine își începuse construcția, dar care spre deosebire de mine, părea că primea mult mai repede și mai organizat materialele. În același transport primea și materiale pentru structură și fundație și foi de rigips și cabluri pentru instalații electrice și… și… și. Ei bine, vecinul meu, om bun, m-a văzut amărât și m-a chemat la un vin bun să-mi spună secretul lui.

Uite-așa am aflat de Vindem-ieftin.ro, casa de comenzi cu care lucra el și care îi aducea toate materialele de constrcții la prețuri mult mai mici decât în piață și în mult mai puține transporturi decât aveam eu. Am înlemnit când am auzit câtă economie făcea el și cât timp salva prin ei.

Cu Vindem-Ieftin, comanda de materiale este o joacă de copil

Fiți atenți fază, ca să vedeți cât de simplu era pentru el: Mă cheamă într-o zi când a ajuns pe la acoperiș și-mi zice: Vezi aici sistemele astea de acoperișuri? Eu mi l-am comandat pe ăsta și-mi arată unul dintre ele. Mâine îmi vine tot ce-mi trebuie și dacă e vreme bună, în câteva zile am și tot acoperișul sus. Și ce-i mișto la sistemul ăsta e că în câteva click-uri vezi detalii despre ele, poți vorbi cu consultanți, poți cere oferte mai bune dacă nu-ți convin prețurile… adică el făcea din mouse ce eu făceam consumând zeci de litri de motorină plimbându-mă de la un magazin la altul și vorbind cu vânzători și experți.

sursă: pixabay

Vă dați seama că i-am urmat sfatul vecinului și am luat și eu legătura cu domnii de la Vindem-Ieftin și imediat am observat schimbările în șantier. Două click-uri, un telefon, poc: mă trezeam că-mi ajunge în curte transportul cu tencuieli decorative și altele pe lângă. Alte două click-uri și alt telefon, poc: izolațiile și tâmplăria PVC erau descărcate. Timpul de finalizare a scăzut drastic și până spre sfârșitul anului mă mutam în căsuța mea.

Revelația…

Ei bine, când am văzut cât de simplu a fost cu ajutorul celor de la Vindem-Ieftin mă gândeam eu așa cât de mișto ar fi dacă mai multă lume ar ști de casa asta de comenzi, dacă ar reuși să ajungă la urechile tuturor și să fie și mai aproape de toți, gen să aibă oamenii ăștia niște depozite împrăștiate prin țară din care să trimită materialele mai repede sau, oricum… să fie ceva centralizat la îndemâna clienților.

sursă: pixabay

Și cum îmi tot clăteam eu ochii prin site-ul lor (apropo, vă las linkul aici că sigur o să vă fie de folos: https://vindem-ieftin.ro/depozit-virtual/) văd acolo mare info cu „Aplică acum ca francizat Depozit Virtual Vindem-Ieftin” nu mai știu exact cum era mesajul, dar practic oamenii aveau deja sistemul la care mă gândeam eu și mai mult, recrutau oameni care să lucreze împreună cu ei ca francizați pentru a aduce sistemul cât mai aproape de clienți.

Îți dai seama că n-am stat pe gânduri și am aplicat pe loc pentru că mă simțeam cumva obligat față de ei. Cu ajutorul lor am terminat casa atât de repede și atât de ieftin. Cumva trebuia să le dau înapoi măcar puțin. Era modul meu de a-mi arăta recunoștința. Așa că profită de mine, Personajule și lasă-mă să-ți comand eu materialele de construcție pentru căsuța cea nouă. Învață și din greșelile, dar și din reușitele mele. Uite, piatra asta pe care o cari tu cu mânuțele alea două de la depozit până aici, eu pun pariu că ți-o obțin cu cel puțin 10% mai ieftin. Și ți-o și aduc acasă. Ce zici? Mă lași?

arhivă personală

Articol pentru proba nr 4 din Superblog, probă sponsorizată de

Vindem-Ieftin.ro

Publicitate

Un gând despre „De la client neștiutor la francizat Depozit Virtual Vindem-Ieftin. Povestea…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.