Publicat în Super Blog

INCREDIBIL!!! Ce s-a întâmplat la Gala Spring SuperBlog 2022 în weekendul 10-12 iunie, la Hotel Opal din Cap Aurora. Află în articol detaliile SENZAȚIONALE!

Ca să nu le pierd vremea degeaba celor ajunși pe această pagină atrași de senzaționalul din titlu, spun din start că articolul pe care urmează să-l citiți nu are aproape nimic senzațional, incredibil, nemaiîntâlnit, extraordinar sau de neconceput. Nu veți găsi în rândurile care urmează nici informații despre IADUL ALB, nici buruiana minune care-ți crește ștromeleagul cu zece centimetri doar uitându-te la ea și nici informații incendiare despre diva momentului în Burkina Faso.

Așa că, dacă pentru asta ați venit aici, din păcate am o veste proastă: nu veți găsi senzaționalul în acest articol. Puteți însă rămâne pentru că urmează să vă povestesc despre un eveniment foarte mișto care s-a întâmplat în weekendul 10-12 iunie pe litoralul Mării Negre la hotelul Opal din Cap Aurora.

sursă: facebook hotel opal

Bine, dacă stau bine să mă gândesc, există ceva senzațional și în povestea pe care urmează să o citiți pentru că după doi ani și mai bine de pandemie cu restricții mai multe decât are rechinul dinți în gură, să te vezi la un eveniment cu câteva zeci de prieteni fără să ai griji, fără să te gândești că trebuie să respecți anumite reguli de distanțare socială chiar este un eveniment senzațional.

Competiția

Înainte de toate, să vă spun care este motivul pentru care în weekendul 10-12 iunie m-am întâlnit cu prietenii mei la mare, la Hotel Opal.

În 2008 a apărut în online-ul românesc o competiție de blogging creativ. Nume de cod: Superblog! În cadrul ei zeci, și chiar sute de bloggeri se întreceau în măiestrie scriind articole care mai de care. Articolele respective erau propuse de sponsorii care participau la competiție, iar cele mai bune dintre ele erau răsplătite cu premii în bani, vouchere sau produse.

Dar de ce spun eu „erau” nu știu pentru că această competițe a dăinuit peste veacuri ani până în zilele noastre când încă se mai aliniază la start zeci, sute de bloggeri dornici să-și arate mușchii creativității. Diferența este că toți acești ani au depus strat peste strat o prietenie senzațională (Vedeți? Există ceva senzațional, totuși) între participanți, organizatori și, uneori chiar sponsori.

Spring SuperBlog 2022

După cum am zis, competiția are viață din 2008 și în fiecare an superbloggerii se aliniază la start de două ori pe an. O dată primăvara într-o ediție scurtă și apoi toamna pentru ediția de cursă lungă pentru că așa sunt superbloggerii: masochiști.

Iar anul ăsta nu a fost o excepție. La 1 martie s-a dat startul competiției și au răspuns prezent 60 de bloggeri dintre care 55 au participat la cel puțin o probă din cele 15 propuse de organizatori și sponsori.

sursă: superblog

Că tot am vorbit de sponsori, în primăvara asta am primit provocările următoarelor branduri (în ordinea apariției probelor):

 1. BIANO– Motor de căutare mobilier – Proba 1. Idei pentru amenajarea balconului sau grădinii
 2. SPRING FARMAProba 2. Visează la vară cu rutina de primăvară!
 3. Vindem-Ieftin.roProba 3. Depozit Virtual – beneficii reale în construcții
 4. CLARET CREDIT – Proba 4. Credit pentru dezvoltatorii imobiliari
 5. ORGRAN – Proba 5. ORGRAN te ajută să creezi preparate pline de emoții pozitive
 6. Centrul educational UNIREA – Proba 6.Meditații online la matematica? Da, la Centrul Unirea!
 7. DOCTOR BUSINESS – Proba 7. Peste 30% dintre antreprenori pierd bani și nu știu de ce. Tu știi?
 8. FEMI EKOProba 8. Femeia modernă refuză să fie PE STOP!
 9. VOXA – Proba 9. VOXA – Timpul pe care îl primești când alegi să asculți o carte
 10. SECOND HAND – Proba 10. Moda începe cu TINE!
 11. GERATHERMProba 11. Termometrele Geratherm, alături de tine pe tot parcursul vieții
 12. ELCORA PISCINE – Proba 12. ElcoraPiscine.ro – Anul acesta îmi construiesc piscină
 13. HOTEL OPAL – Proba 13. Evenimente reușite la mare, la Hotel Opal (Gazda noastră)
 14. FARMEC – Proba 14. Tu cum cultivi farmecul din generație în generație?
 15. ALLURENE COSMETICS – Proba 15. Cele mai bune sfaturi de la cea mai bună prietenă
Sponsorii Spring SuperBlog 2022

Cinsprezece probe, propuse de cinsprezece sponsori extrem de diferiți dintre care, la cinci dintre ele articolele mele au câștigat premii. Dacă sunteți curioși să citiți articolele câștigătoare, aveți linkurile sub numele probelor. Click! (pe linkuri, nu pe cuvântul click!)

Trebuie să recunosc, dintre cele cinci articole premiate, cel mai mult m-a bucurat articolul scris pentru FEMI EKO pentru că a fost provocarea care m-a scos cel mai mult din zona de confort. Ce zic eu? Când am început să scriu articolul nici nu-mi mai vedeam zona de confort. Era atât de departe încât zona de confort arăta ca un punct în depărtare. De aceea pot zice a fost proba mea preferată. Iar premiul primit este dovada clară că pot ieși cu ușurință din această zonă de confort și să scriu bine despre orice. Sau… aproape orice.

Finalul competiției m-a găsit câștigător a nu mai puțin de cinci premii, plus premiul special oferit de către organizatori, obținut deoarece am terminat competiția pe un onorabil loc 6 (deși aș fi putut cu ușurință să termin pe 3) ceea ce a făcut ca eu să fiu printre ultimii la microfon la Gala ce-a urmat. Dar despre asta, ceva mai jos.

GALA SPRING SUPERBLOG 2022 – LA HOTEL OPAL

Așadar, competiția Superblog. Dar nu ea este motivul pentru care ne-am întâlnit cu toții la mare anul ăsta ci Gala de premiere de la finalul ei.

Concret, după ce bloggerii termină de stors și ultimele resturi de creativitate la ultima probă din competiție, se întâlnesc în locații puse la dispoziție de organizatori și sponsori pentru a celebra câștigătorii competițiilor și nu numai. Galele SuperBlog sunt un motiv de bucurie pentru toată lumea, indiferent dacă au câștigat sau nu premii. Galele SuperBlog sunt acele momente când familia se adună în jurul mesei și deapănă amintiri și se simt bine unii cu ceilalți.

Și așa a fost și de data asta. Anul ăsta (ca și anul trecut) Gala Spring SuperBlog 2022 s-a ținut loc la Hotel Opal din Cap Aurora care, bineînțeles, a fost și unul din sponsorii care ne-au provocat în timpul competiției. Ca și anul trecut, superbloggerii au dat startul sezonului estival pentru Hotelul Opal.

Ne-am adunat din toate colțurile țării și de peste hotare, cred. Ce-i drept, vremea n-a ținut cu noi foarte mult pentru că spre deosebire de anul trecut când ploaia și vremea rea ne-au ocolit pe mai toată durata șederii noastre, anul acesta nu prea am mai avut noroc și am stat mai mult ascunși prin hotel. N-am mai plecat în aventuri florale, n-am ieșit la bălăceală în apa mării sau plajă. Bine, unii dintre noi, mai temerari, au făcut și chestii de astea, dar pe barba lor. Majoritatea am stat cuminței pe lângă hotel și am depănat amintiri, am povestit, am schimbat idei și informații. Într-un cuvant, ne-am simțit bine.

Momentul Galei

Momentul culminant al zilei de sâmbătă a fost Gala. Toți participanții ne-am întâlnit în restaurantul hotelului în cadru festiv pentru a celebra câștigătorii. Rând pe rând au luat microfonul toti cei care au participat la eveniment: bloggeri parteneri, reprezentanți ai sponsorilor, foști participanți, gaza noastră și, normal, bloggerii participanți în ordine inversă a clasamentului.

Numai la noi, la superbloggeri vei vedea oameni care găsesc clasarea pe un loc inferior ca un lucru benefic. Cu cât ești mai jos în clasament cu atât intri mai repede la microfon, cu atât scapi mai repede de emoțiile generate de privirile celorlalți participanți asupra ta în timpul discursului. Și nu poți scăpa de acel discurs. Unii au încercat, dar discursul i-a ajuns din urmă chiar dacă s-au făcut că plouă.

Cum spuneam, rând pe rând cu toții au trecut prin chinurile ținerii microfonului în mână. Și chiar și eu. Dacă sunteți curioși, în clipul de mai jos, la minutul 07:24 vedeți discursul meu. (Nu-l căutați pe al lui Emil pentru că a fost destul de laș cât să nu participe nici la competiție, nici la Gală.)

După câteva ore de emoție, lucrurile s-au mai relaxat și a început distracția care, de data asta n-a mai fost însoțită de hore și chiuială. Cei doi ani de pandemie și izolare ne-au făcut să uităm despre cum ne distram la Gale, așa că am petrecut ore întregi povestind si râzând împreună. Și uitându-ne la meci. România a câștigat. Șoc și groază!

Duminica de după Gală

Ca orice minune care ține doar trei zile, la fel și Gala Spring Superblog s-a terminat în mod oficial duminică dimineață. Semnalul finalului întâlnirii este, de obicei, micul dejun. Ultima dată când ne întâlnim cu toții în restaurantul hotelului să povestim și să ne distrăm împreună. După micul dejun se lasă tristețea peste grup deoarece oamenii se întorc în camere unde pregătesc bagajele pentru întoarcerea acasă.

Și dacă tot v-am zis despre întoarcerea în camere, haideți să vă povestesc puțin despre ele.

Hotelul Opal se află în plin proces de modernizare. Câteva sute de camere dintre care o foarte mare parte sunt deja renovate. Dacă ai norocul să primești cameră cu privire spre mare, vei fi pur și simplu uimit de peisajele pe care ți le poate oferi Cap Aurora.

arhivă personală
arhivă personală
arhivă personală

Intoarcerea acasă via Vama Veche

Spre amiază am lăsat cheile la Recepția hotelului și am plecat care încotro pe la casele noastre. Unii dintre noi am făcut un mic ocol (care aparent tinde a se transforma într-un obicei) prin Vama Veche. După o scurtă plimbare pe plaja din Vamă, o bere la Expirat și o masă bună la o cherhana, am plecat pe bune de data asta spre casă.

Însă nu puteam să mă urc în tren spre casă fără să mă plimb măcar o oră prin Constanța, să mănânc un BubbleWaffe și să fac o vizită pe strada Dianei pe care am descoperit-o cu ocazia altei Gale…

Acest articol întârziat spune povestea frumoasă a unei Gale Sprin SuperBlog. Din păcate, pozele și cuvintele nu pot arăta cu fidelitate frumusețea celor întâmplate. Dacă vrei să vezi cu ochii tăi, să simți cu inima ta ce am văzut, ce am simțit noi, trebuie neapărat să participi cel puțin o dată la SuperBlog și la Gala Superblig și categoric trebuie să le faci o vizită celor de la Hotel Opal din Cap Aurora…

Un gând despre „INCREDIBIL!!! Ce s-a întâmplat la Gala Spring SuperBlog 2022 în weekendul 10-12 iunie, la Hotel Opal din Cap Aurora. Află în articol detaliile SENZAȚIONALE!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.