Publicat în Super Blog

Cum să scapi de o femeie

Pentru cei care nu știu, m-am despărțit recent de iubita mea. Yess!! Am scăpat și de glonțul ăsta! Am depus ceva efort, dar până la urmă rezultatele au fost cele așteptate. S-a dus și dusă a rămas! Și pentru că sunt un jucător de echipă, băieți, o să vă învăț și pe voi cum să scăpați de ale voastre la fel de ușor și sigur. Sunt, practic, doar câțiva pași pe care trebuie să-i urmați. Partea bună în toată afacerea asta? Nimeni, niciodată nu o să vă poată acuza că ați distrus relația. Prietenele ei, deși de față cu ea o să vă critice, pe la spatele ei o să vă compătimească. Și… știți unde se poate ajunge când fetele vă compătimesc, nu?

Există, totuși, un mic amendament. Metoda funcționează doar dacă sunteți atât de avansați în relație încât fetele să se aștepte dintr-un moment în altul la o cerere în căsătorie. Dacă nu sunteți în punctul ăla nu încercați să puneți metoda în practică pentru că nu o să realizați decât o cheltuială în plus. Nu se prinde de ele dacă nu se așteaptă să fie cerute.

Bun! Și acum să vă zic cum stă treaba! Când domnișoara iubită începe să se aștepte la o cerere în căsătorie, o să lase mici semne (mici pe naiba) în calea voastră. (Doar-doar se prinde prostu’). Niște muzică numai bună de primul dans în contul comun de Spotify, un tab „uitat” deschis de la vreun site așa… random de flori sau dacă e mai grăbită, rochii de mireasă. Și, bineînțeles, le piece du resistance! Își va lăsa aiurea prin casă, din întâmplare chiar în locurile pe unde ai tu mai multă treabă, un inel. De obicei unul nu prea scump, ca să nu plângă după el dacă se pierde. O tinichea ieftină, dar ochioasă, strălucitoare, care să-ți atragă atenția și să te facă să faci conexiunea cu site-ul ăla de bijuterii pe care îl găsești mereu lăsat deschis când se ridică de la calculator. Ți s-a aprins beculețul? Aia e! Site-ul e ca să vezi cam ce gusturi are duduia și tinicheaua lăsată strategic la îndemână este ca să-i iei măsurile și să știi ce să comanzi! Dăăă!

Mie-mi lăsa mereu deschis pe site-ul Indira, direct la pagina cu inele de argint. Avea și gusturi pretențioase, fata. Nu orșicare! Indira! de-alea speciale! Unde primește pe lângă bijuterie și o cutiuță cadou, o atenție, o măslină, o alună… Acum, trick-ul este să îi arătați că sunteți receptivi la sugestiile ei „subtile”. Mutați inelul de pe noptiera ei pe-a voastră, intrați pe site-ul Indira și uitați-vă la câteva articole… credeți-mă… va verifica și va ști. Emoțiile vor crește în ea și în felul ăsta va acumula o energie are vă va fi benefică la final, la deznodământ.

sursă: indira

Așadar, după ce v-ați pregătit terenul, căutați pe net cele mai obscure site-uri de pe care să comandați bijuterii. Chiar și pe site-urile alea de vânzări. Unde persoane fizice își vând de prin casă chestiile de care nu mai au nevoie. Scopul este, în primul rând site-ul să nu accepte retururi, iar calitatea materialului din care sunt făcute bijuteriile să fie cât mai dubioasă. Nici măcar aur sau argint nu trebuie să fie. Nu contează.

Alegerea mărimii inelului. Țineți minte că vă lăsa un inel strategic pe noptiera ei ca să-i luați măsura? Ei bine, ignorați mesajul. Întotdeauna alegeți un inel care să-i fie cât mai mic. Nu contează că vă lasă într-o zi, când se ridică de la calculator, deschis pe site-ul cu bijuterii din argint exact la ghidul de mărimi ca să știți cum să luați măsura după inelul ei. Dacă ea are mărimea 8, voi veți alege întotdeauna 6. Sau maxim 7 Să se „aproape” potrivească. Există tutoriale care să te învețe cum să determini cu exactitate mărimea unui inel, dar pe noi, bărbații, nu ne interesează.

Și, bineînțeles, atunci când în sfârșit îi cumperi inelul mult așteptat, nu-l cumpăra de pe site-ul ăla pe care ți-l tot lasă deschis peste tot și despre care îți vorbește de două ori la micul dejun, o dată la prânz și o dată la cină. Nu contează că-ți povestește ea ce cercei frumoși a văzut ea pe Indira. Pentru ca planul să funcționeze trebuie să cumperi, așa cum ți-am zis deja, de pe net, dar de pe un site cât mai dubios. Sau chiar de pe alea de vânzări la ocazie. În primul rând vei plăti mult mai puțin decât pe site-urile alea smechere pe care ți le tot arată și în al doilea rând marfa nu e returnabilă. Nu are nevoie să primească drept de retur. Odată ce-a primit bijuteria, să se mulțumească cu ea așa cum e. Ce contează că nici măcar nu e argint de-ăla bun sau că nu e argint deloc? Un cadou nu se schimbă niciodată.

sursa: indira

Dragi băieți! Dacă o să urmați pas cu pas sfaturile mele de aici, garantat o să scăpați din lesă dacă iubitele o să ajungă zilele alea în care să se gândească la măritiș. Nu există nicio femeie în lumea asta sau în orice altă lume care să accepte ceea ce voi sunteți pe punctul de a le face. Și știți care e partea cea mai faină? Nu are cum să vă acuze nimeni de rea voință. Sunteți bărbați. Lumea știe că nu vă pricepeți la ales bijuterii și știe că nu vă pricepeți să prindeți indiciile pe care vi le tot lasă femeile în speranța că o să primească ce-și doresc. Deci e planul perfect!

Rândurile de mai sunt sunt doar un pamflet și nu trebuie să fie luate de bune. Este doar o glumă și trebuie tratată ca atare. De altfel, dragi prieteni bărbați, dacă vreți să vă surprindeți plăcut iubitele faceți exact pe dos față de cum am scris eu mai sus. Doamnele voastre vor aprecia și vă vor iubi.

Articol scris pentru proba nr 9 din Superblog 2021, probă sponsorizată de

4 gânduri despre „Cum să scapi de o femeie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.