Publicat în Altele

Regulament Giveaway „UnaAltaCuCostica” TikTok-Instagram-YouTube

Prezenta campanie este organizata de catre Tarnoveanu Constantin, posesorul si administratorul conturilor de TikTok, Youtube, Instagram si FacebookUnaAltaCuCostica”.

Scopul campaniei este cresterea numarului de urmaritori/abonati pe canalele sociale Youtube si Instagram- „UnaAltaCuCostica”.

PREMIILE:

Premiile oferite in aceasta campanie Giveaway sunt 2 perechi de casti bluetooth Panasonic RP-NJ310B. Valoarea totala a premiilor este de 200 lei.

Mecanismul campaniei:

Participantii la campanie trebuie sa aiba conturi active pe retelele de socializare TikTok/ Youtube/Instagram. Vor fi descalificate conturile care se dovedesc a fi false (create special pentru campanie, fara activitate in prealabil). Nu se accepta participarea de pe conturi multiple a unei singure persoane.

Participantii la campanie trebuie sa aiba varsta minima permisa de retelele de socializare pe care sunt create conturile: minim 16 ani pentru Youtube, minim 13 ani pentru Instagram si TikTok. Minorilor li se permite participarea la acest Giveaway doar daca pot pune la dispozitia organizatorului in termen de cel mult 24 de ore de la extragere o declaratie scrisă din partea cel putin a unui parinte/tutore legal prin care se exprima acordul pentru participarea minorului la Giveaway.

Pentru a se valida participarea la Giveaway va trebui sa dati follow/subscribe LA ALEGERE unia din conturile YouTube si Instagram: UnaAltaCuCostica sau ambelor, abonarea trebuind sa fie PUBLICA.

Pentru a se valida participarea la Giveaway va trebui, dupa abonarea la cele 2 canale sau cel putin la unul din ele sa identificati postarile dedicate campaniei, sa distribuiti postarile( pe Instagram sau Facebook) si sa lasati un comentariu (respectand instructiunile din postari).

Din numarul total de comentarii de pe cele 2 platforme (Youtube si Instagram) se vor selecta cate 20 de comentarii, cele pe care organizatorul le va considera cele mai interesante. Dupa verificarea respectarii cerintelor de participare : like/follow, distribuire, comentariu, varsta minima, din cele 40 de comentarii selectate (cate 20 pentru fiecare platforma) prin intermediul Random.org vor fi alesi doi castigatori (unul din Youtube, unul din Instagram) plus doua rezerve in cazul in care castigatorii nu vor putea fi validati.

Poate exista situatia ca un participant sa fie declarat castigator al ambelor premii, pe ambele retele de socializare.

Validarea castigatorilor:

Pentru a valida castigatorii si a intra in posesia premiilor, in termen de 24 de ore de la anuntarea lor acestia va trebui sa trimita un e-mail de confirmare care sa contina datele pentru livrare (nume, prenume, nr de telefon si adresa de livrare) si, dupa caz, declaratia parintilor in cazul in care castigatorul este minor. Informatiile vor fi trimise la adresa: unaaltacucostica@gmail.com.

Selectia si Anuntarea castigatorilor:

Selectia castigatorilor se va face intr-o sesiune live la finalizare campaniei, pe canalul Tiktok Unaaltacucostica. Ulterior, castigatorii vor fi anuntati prin comentarii la postarile de pe paginile Youtube/Instagram. Obligatia verificarii le revine castigatorilor. Anuntul va fi facut o singura data la fiecare postare. Neconfirmarea in termen de 24 de ore prin trimiterea datelor solicitate in termen de 24 de ore de la declararea castigatorilor ducand la descalificare si prin urmare, la oferirea premiiilor urmatorilor extrasi cu titlu de rezerva. In cazul in care nici castigatorii initiali si nici rezervele extrase nu vor putea fi contactati pentru acordarea premiilor in timp util, aceastea vor fi reportate pentru campanii urmatoare.

Perioada campaniei:

Campania se va desfasura de pe data de 09.07.2021 pana pe data de 25.07.2021 ora 23:59. Comentariile aparute dupa data 25.07.2021 ora 23:59 nu vor putea fi acceptate in concurs. Alegerea castigatorilor va fi facuta intr-o sesiune live pe canalul de TikTok UnaAltaCuCostica pe data de 30.07.2021, ora 20:00.

Intrarea in posesia premiilor:

Premiile vor fi expediate prin firma de curierat la adresele furnizate, pe cheltuiala organizatorului, intr-un termen de maxim 14 zile de la declararea castigatorilor. Aceastea vor fi insotite de procese verbale care vor trebui semnate si returnate organizatorului.

Date cu caracter personal:

Toate datele cu caracter personal furnizate de participanti vor fi utilizate in mod EXCLUSIV in scopul expedierii premiilor castigate. Ulterior, aceste date vor fi eliminate complet din sistemul informatic al organizatorului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.