Publicat în Super Blog

Cinci motive + unul real. De ce să alegi huse și folii de calitate pentru telefonul mobil?

-Blea, ce cauți? De când cumperi tu husă și folie pentru telefon? Tu nu ai purtat niciodată așa ceva, nici când ți-ai luat cele mai scumpe telefoane….

-Mă, Volodie… nici acum nu port. Știi că mie-mi place să simt telefonul în mână, să-i văd culoarea originală, să pipăi textura carcasei în care a ieșit de pe poarta fabricii. Mă uit, totuși, după niște accesorii pentru fata asta a mea. Ies cu ea de doar trei săptămâni și în astea trei săptămâni am văzut-o scăpându-și telefonul pe jos de cel puțin zece ori. Zici că are magneți în mâini și-n telefon, dar pe polii care se resping.

-Aaaa, așa deci… Mă, Blea… de ce stai tu cu fata asta? Păi dacă-i așa largă la mână de scapă orice cu atâta ușurință… nu ți-e frică să nu te scape și pe tine într-o zi?

Nu fi fraier, mă! Eu am un lipici special. Nu mă scapă nici dac-ar vrea! He he!

Îi arăt că o iubesc cumpărându-i huse pentru telefon de cea mai bună calitate.

-Bă, Blea… da tu o iubești pe fata asta rău de tot! Altfel nu-mi imaginez de ce-ai cheltui o asemenea avere pe huse și folii și protecții pentru telefoane…

-Volodio, nu i-am zis nici ei că o iubesc, încă, deci hai să nu mergem atât de departe. Hai să spunem doar că mi-e milă de săracul telefon când îl văd luându-și zborul în jos spre podea. Mă, când ai un telefon, trebuie să investești în el dacă vrei să-l păstrezi mult și bine. Bineînțeles că poți să-i cumperi și accesorii mai ieftine, așa, dar cu cât sunt mai ieftine cu atâta sunt mai proaste.

sursă: brandgsm.ro

-Mă, tu o iubești! Nimeni nu face un asemenea gest fără să iubească! Nu te mai da pe după vișin că se vede de la o poștă că ți s-au aprins călcâiele după fătuca asta!

-Bine, mă! E-adevărat! Sunt cam fiert pe ea și nu știu cum să-i spun. Și acum că am văzut cum se poartă cu telefonul ei și când am văzut că nu se gândește deloc la urmări, m-am gândit să-i arăt că o iubesc cumpărându-i huse pentru telefon de cea mai bună calitate. M-ai prins! Dar la fel de adevărat e și că mă doare inima pentru sărmanul telefon care suferă în tăcere sub o folie de cinșpe lei și-o husă de tot atâta.

O husă de brand face cât zece de duzină

-Păi n-ar fi mai simplu să-i iei huse mai multe, dar mai ieftine? Așa le poate schimba după cum îi place ei în orice zi.

-Ei, nu! E-adevărat că având mai multe huse are posibilitatea să le ruleze și să le poarte pe rând, să etaleze în fiecare zi alt model și tot ce-ai zis tu. Dar ce te faci dacă într-una din zilele alea scapă telefonul și cu toată husa ei frumoasă îl face bucăți sau dacă husele, ieftine fiind nu se așază perfect pe telefon și o deranjează la mufa de încărcare ori la căști ori pur și simplu cad de pe telefon? Hai să-ți dau câteva motive pentru care eu mi-aș cumpăra accesorii pentru telefon numai dintre cele de calitate:

Ții minte când mi-am comandat din China husele alea pentru telefon? Frumoase de-ți luau ochii, dar când le puneam pe telefon, numai probleme? Butoanele nu se potriveau, găurile pentru căști și încărcător a trebuit să le lărgesc eu pentru că au fost făcute prost și telefonul juca în husă gata-gata să sară la cea mai neatentă mișcare. Asta pățești când te zgârcești și cumperi ieftin. Ori husele de brand este că vin ca turnate? Este! Pentru că sunt făcute cu simț de răspundere, uneori în colaborări chiar cu producătorii de telefoane pentru compatibilitatea cea mai bună.

sursă: brandgsm.ro

Oricât de frumoase ar fi unele huse ieftine, modul de fabricare lasă de dorit. Ce înseamnă asta? Înseamnă că în scurt timp vopseaua o să se șteargă, se va deforma, o folie ieftină se va zgâria mult mai ușor sau se va desprinde mai repede din cauza adezivului de proastă calitate. O husă cumpărată de pe BrandGSM, de exemplu, că tot sunt pe site-ul lor și comand, se va potrivi perfect telefonului pentru care a fost făcută și, cel mai important, îți va păstra calitățile pentru mult mai mult timp.

Accesoriile ieftine rezolvă, de obicei, doar aspectul estetic, ignorând aproape complet aspectul siguranței. Sunt frumoase, dar sunt degeaba. Dacă scapi pe jos un telefon care era pus într-o husă Lemontti, de exemplu, ai toate șansele să-l ridici de jos intact. Scapă-l după ce l-ai pus într-o husă de-aia ieftinăciune. Primul drum făcut e la bancă să-ți iei credit pentru un alt telefon. Pune-ți pe ecran o folie de calitate, o Devia sau Eiger și bagă telefonul în buzunar împreună cu cheile sau cu restul de la cafea. Ce-o să se întâmple? Nimic! Folia rezistă! Scapă telefonul pe jos. O să ți se crape folia, dar ecranul va rămâne neatins. Fă experimentele astea cu o folie de-aia de cinșpe lei. Vrei să-ți spun ce se întâmplă? Nu-i nevoie. Te uiți la telefonul domnișoarei și-ți dai seama singur.

sursă: brandgsm.ro

Mai vrei? Îți mai dau un motiv pentru care prefer accesoriile mai scumpe, mai calitative. În mod normal, atunci când se investesc mai mulți bani într-un produs, acela va ieși mult mai frumos, mai original decât cele fabricate pe principiul mult și ieftin. Produsele astea ieftine or fi ele ochioase, frumușele, dar dacă dai doar puțin mai mulți bani te poți bucura de un produs mult mai interesant. O husă unicat lucrată manual sau poate una care poartă semnătura unui designer cunoscut, ori poate un model în producție limitată. Cum te simți când zeci de telefoane au aceeași husă ca a ta? Dar cum te simți când dintre zeci de telefoane, al tău se distinge printr-o husă excepțională?

Nu în ultimul rând prefer magazinele în care găsesc produse de calitate, fie ele online sau offline din cauza garanției pe care o oferă. S-a întâmplat vreodată să-ți iei o husă de câțiva lei dintr-un magazin din care nici bon n-ai primit și când ajungi acasă, ori nici măcar acasă ci la ușa magazinului să constați că are un mic defect de fabricație? Eu n-am pățit-o offline, dar mi-am luat-o grav când mi-am cumpărat din China zece huse pentru un telefon. Din alea zece, nouă aveau defecte de fabricație care făceau husele inutilizabile. Am putut să le returnez? Normal că nu! Am rămas cu ele pe cap. Dacă, însă, le-aș fi luat de la BrandGSM, de exemplu, aș fi avut la dispoziție un timp destul de generos pentru retur dacă observam un defect. Bine, nu că aș fi găsit, dar dacă aș fi găsit, puteam să returnez fără niciun fel de problemă.

Uite, vezi? Doar stând așa la o poveste ți-am servit vreo cinci motive să-ți cumperi accesorii de calitate pentru telefonul mobil. Și sunt convins că dacă aș sta să mai rumeg puțin problema aș putea să-ți mai găsesc încă cel puțin pe-atâtea, amice.

-Blea, una și cu una fac două și nu mai multe. Eu te înțeleg și știu că ai dreptate. Dar știi ce cred eu? Eu cred că niciunul din motivele astea pe care mi le-ai zis acum n-are nicio legătură cu ce faci tu aici. Motivul adevărat pentru care tu vrei să-i cumperi duduii huse și folii și ciucurei e că vrei s-o impresionezi și nu știi cum. Bă, Blea. Scoate fata la un film și pe urmă du-o la o savarină. Lasă accesoriile de telefoane pentru altă dată. Ascultă-mă pe mine…

Articol pentru proba nr 13 din SuperBlog, probă sponsorizată de

BrandGSM.ro

Un gând despre „Cinci motive + unul real. De ce să alegi huse și folii de calitate pentru telefonul mobil?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.