Publicat în Super Blog

Unde nu se pricepe Volodia, Vindem-ieftin.ro salvează situația

Cum Blea? N-ai tu încredere în mine? Păi dacă-ți spun că eu și cu gașca mea te putem ajuta să-ți construiești o casă într-o vară, înseamnă că putem! Cât ai zice cazaciok te muți în casă nouă.

Uite-așa mi-am început eu ziua în care m-am decis să renunț la aglomerația și zgomotul din oraș și să mă mut la țară. Certându-mă cu prietenul meu imaginar, Volodia, care-mi promitea că el și ceilalți șase rezidenți ai tărtăcuței mele mă vor ajuta să-mi construiesc în doi timpi și trei mișcări o casă ca-n povești.

Blea, ascultă la mine! Adunăm toată formația și în trei luni coliba-i ridicată. Și o să fie cea mai frumoasă din mahala. Când o să treacă vecinii pe lângă casa ta o să fluiere a pagubă și-o să spună că-i luată de pe revistă. Din portiță și până-n acoperiș casa ta o să fie o minunăție!

Ce nu spunea al meu Volodia era că el și cu toată gașca lui n-ar putea ajuta nici măcar la ridicarea unui coteț sau a unei cuști pentru cătei. În afară de un singur moment rătăcitor cei șapte magnifici n-au părăsit mintea mea niciodată. Nici data trecută când am avut de construit n-au fost de prea mare ajutor. Când a trebuit să schimb acoperișul de pe bloc pentru că îmi ploua în casă ca afară, nu la ei am apelat ci la niște profesioniști adevărați care au știut ce țiglă metalică să folosesc deasupra capului ca să fiu sigur că n-o să mai am probleme cel puțin pentru o viață.

Ei sunt prietenii în care am încredere deplină. Mi-au demonstrat o dată că nu există alegere mai bună și de când am luat legătura cu ei și le-am spus că am nevoie de ei pentru un nou proiect totul a decurs perfect. Ba chiar m-am trezit că fac parte dintr-un grup select, un grup VIP în care participanții au o grămadă de beneficii cum ar fi consultanța de specialitate prioritară, răspuns rapid adaptat nevoilor identificate sau aflarea statusului livrării in timp real. Și astea nu sunt toate.

Dar mi se pare că am pus puțin căruța înaintea calului, ca să zic așa și am debusolat puțin pe toată lumea. Firma despre care vorbesc, cei pe care-i laud atâta sunt o casă de comenzi pentru materiale de construcții online. Ei oferă clienților șansa de a achiziționa toate materialele necesare dintr-un singur loc și la prețuri mai reduse decât în magazine. Datorită sistemului unic adoptat de către ei, s-au eliminat niște costuri generate de plata depozitării, de salarii, de manipulare, transport și intermediari, lucrul ăsta regăsindu-se în costul final care este extrem de atractiv. Auzisem de ei la un prieten care-și construise un depozit de la zero cu materiale cumpărate de acolo. Mă amuza faptul că le făcuse vreo două recenzii video pe care le și trimisese firmei. Dar și mai surprinzător a fost că după recenziile alea a primit și ceva reducere la o altă comandă, lucru care, în construcții nu-i de ici de colo. Orice leu economisit este o victorie.

Deci, da. Decât să-i dau ascultare lui Volodia care, deși știu că e bine intenționat, sunt convins că dacă m-aș lăsa pe mâna lui și a găștii ” de la mansardă” nu m-aș muta nici în trei vieți în casa mult visată, mai bine apelez la siguranța serviciilor prietenilor mei de la Vindem-ieftin.

Articol pentru proba nr 4 din SuperBlog 2020, probă sponsorizată de

Vindem-ieftin.ro

2 gânduri despre „Unde nu se pricepe Volodia, Vindem-ieftin.ro salvează situația

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.