Publicat în Altele, Super Blog

Îngerul Păzitor Autonom închiriază gratuit mașini pentru lupta împotriva Coronavirus

     O pâine întinsă unui muritor de foame face cât zece pomeni sâmbăta la Biserică.

     De câteva săptămâni încoace, când deschizi televizorul rămâi oripilat de știrile care circulă prin toată lumea. Coronavirusul este pe buzele tuturor și, din păcate, răutatea e la loc de cinste. Nu există zi în care să nu vedem reacții răutăcioase ale unora îndreptate spre absolut oricine. Medici, polițiști, politicieni, diverse etnii, oameni întorși în țară de pe alte meleaguri, chiar n-are importanță care este ținta. Au fost luate în colimator inclusiv persoane care, în perioada asta dificilă încearcă să fie de folos comunității și să ajute după puterile lor persoanele nevoiașe.

     Vestea bună aici este că printre noi mai există OAMENI. Oameni cu sufletul mare care fac tot posibilul să ajute pe cât mai mulți aflați în dificultate. Aceștia sunt exemplele pe care trebuie să le urmăm cu toții. I-am văzut cu toții. Zeci, sute de companii care s-au implicat donând sau fabricând produsele necesare trecerii peste criza asta, firme care donează spitalelor mese calde sau cafele, persoane fizice care s-au oferit să achiziționeze echipamente de protecție sau orice aparatură necesară și exemplele ar putea continua.

     Ăștia sunt OAMENII care ne fac să ne gândim că lumea nu e pierdută și că mai avem o șansă. Dar pe lângă ei, mai există și îngerii lor păzitori. Cei care-i ajută pe cei care ajută. Cum? Simplu: Să presupunem că un ONG vrea să asigure prânzul zilnic unei unități spitalicești. Gratuit. Dar se izbesc de o problemă. Nu dispun de o mașină destul de mare pentru a încărca zecile de porții de mâncare caldă. Ori, o fundație dorește să achiziționeze coșul minim de cumpărături pentru 100 de persoane care se află în autoizolare și care nu au pe nimeni care să-i ajute. Dar nu au cum să transporte cele 100 de pachete în timp util din cauza lipsei mașinilor.

 

mobilitate_ONG-1024x568

Pentru toți acești oameni cu suflet mare, un înger păzitor vine în întâmpinarea lor și rezolvă acest mic, dar important detaliu. Transportul. Cine? Autonom.ro. Cum? Simplu:

     Cei de la Autonom dețin cea mai extinsă rețea de mobilitate din România care pun la dispoziția clienților autoturisme cu titlu de închiriere sau autoturism de schimb în caz de accident. În plus, dacă apelați la numărul de telefon 021.9111 Autonom vă asigură o gamă largă de servicii cum ar fi: tractarea mașinii defecte, depanare, door to door și repatriere.Dacă vreți să-i cunoașteți mai bine am scris aici un articol amuzant despre ei.

     Ei sunt un partener de încredere atunci când ghinionul te lovește și, pentru că înainte de toate sunt OAMENI au decis să continue să fie partenerul de încredere al celor care vor să facă o faptă bună. Pe o perioadă de trei luni (cu posibilitate de prelungire) pun în mod GRATUIT la dispoziția ONG-urilor sau Fundațiilor care depun eforturi susținute în lupta contra Coronavirusului mașini din flota lor care să-i ajute să-și îndeplinească planurile. Pur și simplu! Iar flota de mașini este destul de „pestriță”. Au de oferit autoturisme, SUV-uri, van-uri pentur marfă și chiar pick-up-uri. De toate pentru toți.

     Concret: orice ONG sau fundație care are nevoie de o mașină pentru a-și aduce contribuția în lupta contra Coronavirusului poate primi (în limita stocului disponibil) gratuit un vehicul care să-i ajute să-și ducă munca până la capăt. Nu trebuie decât să ia legătura cu Autonom contactându-i la adresa de e-mail: help@autonom.ro sau la numărul de telefon: +40 747 277 610 și să solicite vehiculul/vehiculele de care au nevoie.

Dacă vreți să aflați în ce orașe activează cei de la Autonom, dar și ce măsuri au luat ei în lupta împotriva Coronavirusului, puteți să le vizitați site-ul oricând doriți. Până atunci, vă dau eu câteva detalii:

  • După fiecare preluare/predare fiecare mașină este dezinfectată. TEMEINIC!
  • După dezinfectare mașina rămâne pentru 24 de ore în parcare pentru neutralizare. În acest fel se asigură că se elimină orice risc de transmitere a virusului.
  • Cheile și documentele sunt și ele dezinfectate și neutralizate înainte de a fi predate următorului client
  • Toți șoferii lor au primit materiale pentru autoprotejare împotriva virusului (și le vor folosi pe deplin).
  • Angajații din agenții vor respecta, de asemenea, toate regulile de siguranță și de distanțare socială pentru a reduce la maxim orice risc.

     Nu e o păcăleală! Oamenii abia așteaptă să fie de folos și o fac cu cel mai mare drag și cu cele mai bune intenții. Detalii despre campania celor de la Autonom puteți găsi vizitându-le pagina lor de Facebook și orice nelămuriri aveți, sunt convins că vă vor oferi clarificări în cel mai scurt timp posibil.

     În această perioadă urâtă prin care trecem cu toții, fiecare ajută cum poate. Unii mai mult, alții mai puțin. Dar este extrem de important ca toți să facem câte ceva pentru a ajuta la lichidarea crizei. De aceea, vă rog și chiar insist să distribuiți acest articol și să dați vestea mai departe pentru ca ea să ajungă la cât mai multe persoane. Cine știe? Poate că va ajunge în atenția celor care sunt interesați și citind rândurile astea vor putea să ajute mai mult decât ar fi făcut-o altfel. Un share nu costă nimic, dar beneficiile pe care le oferă un asemenea gest sunt inestimabile.

autonom-300x300

     Este adevărat că rândurile de mai sus fac parte din seria de articole dedicate competiției Spring SuperBlog 2020, dar la fel de adevărat este și că sponsorul Autonom a decis să devină măcar pentru următoarele trei luni un înger păzitor pentru cei care vor să facă bine. Și voi, la rândul vostru, puteți să fiți micile ajutoare ale acestui înger păzitor, doar printr-un share.

Un gând despre „Îngerul Păzitor Autonom închiriază gratuit mașini pentru lupta împotriva Coronavirus

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.