Publicat în Super Blog, Viață de vânzător

Un alt fel de aniversare cu e-mark

     Bună dimineața, iubito! Știu că este prima ta zi de naștere pe care ar fi trebuit să o sărbătorim împreună, dar după cum știi deja, șefului meu nu prea-i pasă de problemele personale ale angajaților, așa că am fost nevoit să plec în delegația asta. Îmi cer scuze! Nici nu-ți imaginezi cât de rău îmi pare! Aș fi vrut să stau cu tine azi și să te fac să te simti extraordinar! O să mă mulțumesc, însă, să-ți fiu aproape cu ajutorul tehnologiei. Pe la amiază o să te sun video și o să discutăm. Am cam două ore libere, așa că o să avem ceva timp să povestim.

     Ai observat, deja, că rândurile astea, deși par a fi scrise de mâna mea, sunt imprimate pe hârtie. Recunosc din start, am lucrat două săptămâni la o surpriză pe care ți-o voi face azi, așa că stai pe-aproape. Nu înseamnă că dacă sunt plecat, nu poți să ai o zi de naștere spectaculoasă.

     Ok, pentru început vom stabili un set de reguli pe care trebuie să le urmezi cu sfințenie. Nu da ochii peste cap, te rog să fii rezonabilă. În primul rând, nu umbla deloc, dar DELOC la tabletă astăzi. Știu că ți-e greu, că acum, dimineața ai program de youtube în timp ce-ți bei cafeaua, dar pentru asta, te rog să folosești cealaltă tabletă. Cum care cealaltă tableta? Ipad-ul lângă care te-ai trezit dimineață, dar pe care nu l-ai văzut pe perna mea de somnoroasă ce erai.  Hai, te aștept! Știu că ești nerăbdătoare să vezi dacă râd de tine sau nu.
Bun, ai văzut că nu e glumă, da? Când am plecat dimineață la avion am conectat deja Ipad-ul la sistemul de boxe așa că, poți să dai drumul la muzică! Aah, am uitat! Ți-am instalat pe el și aplicația de muzică pe care voiai de mult s-o cumperi. Deci ai scăpat de reclamele din yotube 🙂

     Ok, deci regula nr 1. Nu umbli deloc la tabletă astăzi. Am conectat-o la două rețele wi-fi și dacă se întâmplă ceva, se strică toată surpriza. Nu contează care-i a doua rețea, lasă chestiile tehnice pe mine! Tu fii atentă! E-MARK-131
Regula nr 2: ai remarcat deja pe masă chestiuța aia mică și albă. Nu e un mouse, nu te chinui să-i găsești click-urile. E un e-mark, un fel de ștampilă electronică pe care eu o voi controla azi de la distanță cu ajutorul tău și cu ajutorul tabletei. Aaaaa! Ai înțeles acum de ce nu trebuie să umbli la ea. Bravo! Am instalat acolo o aplicație pe care o folosesc pentru surpriza ta.

     Știu că acum te întrebi de ce naiba am vrut să folosesc o ștampilă electronică pentru APP_TEMPLATESa-ți face o surpriză. Bine, îți răspund, dar lasă jos e-mark-ul pentru că e împrumutat de la muncă și tu știi cât poți fi de neîndemânatică.  Ok, te cunosc destul de bine cât să știu că mesajele de pe telefon sau e-mail-urile te-ar fi enervat astăzi. Știu cât de impersonale ți se par, mai ales în situații ca asta. Așa că am decis să înregistrez în aplicația e-mark-ului câteva mesaje scrise de mine, cu mâna mea, pe care tu le vei imprima pe hârtie atunci când vei primi semnalul meu special. Cum care semnal special? Tocmai l-ai auzit! Țiuitul ăla dublu, strident care te-a făcut să-ți întorci privirea spre el. Hai să te învăț cum să-l folosești ca să descoperi primul dintr-o serie lungă de mesaje și, în același timp să-ți descoperi primul cadou pe care ți l-am pregătit. Al doilea, de fapt, pentru că primul a fost Ipad-ul. Da, nu face fața aia la foaie! E al tău!

     E destul de simplu. Eu trimit un text spre e-mark și când auzi țiuitul dublu îl iei și-l plimbi pe hârtie. Când auzi un alt țiuit, (singular) îl ridici de pe hârtie și-l așezi înapoi în dock. De restul mă ocup eu. Ce zici? Te bagi? Hai, că o să fie fun! Nu te speria, ăsta este singurul mesaj lung pe care-l vei citi astăzi. Restul vor avea doar câteva rânduri. Promit!

Uite și primul mesaj! Te descurci de minune! Mergi până la espressor și uită-te în spatele lui. Când te întorci, te așteaptă un nou mesaj de printat.

Îți place cartea pe care ți-am cumpărat-o? Sigur că-ți place! O ții în coșul de cumpărături în librăria aia online de două luni! Nu știu de ce n-ai cumpărat-o până acum, dar mă bucur! Ți-am luat-o eu acum. Hai, termină-ți cafeaua și ne vedem mai târziu cu un nou mesaj. Dar după ce speli cana, caută puțin în dulapul cu tigăi. Ai ceva și acolo. Te pup!

Ce-mi place ștampila asta de la Colop! Poate printa și coduri QR, ai văzut? Vine imediat următorul text și-ți explic ce-i cu codul ăla din oala pentru ciorbă.

QR-code

„Ok, dacă vei scana codul QR pe care tocmai l-ai găsit, vei ajunge pe pagina unui salon de beauty unde ți-am rezervat pe mai târziu două ore de tratamente. Masaj, aromaterapie și vezi tu acolo tot ce mai e, că eu nu mă pricep. Ți-am luat  pachetul premium. Nu trebuie decât să printezi voucherul pe care-l găsești acolo și să fugi la salon. Te-aștept peste cinsprezece minute pentru un nou mesaj. Pupici!”

„Ha, ha! Ți-am făcut-o! Nu te așteptai să vezi că printezi un selfie de-al meu, nu? Pune repede în dock pentru că urmează un nou mesaj. Ține-te tare!”

Înainte să pleci la salon, te rog să verifici în cutia noastră poștală. Ai acolo un mic cadouaș. Dar te rog să ai răbdare, nu coborî acum la ea!

Doamne, femeie! Ți-am spus să ai răbdare! Ai coborât așa, în capot până la poștă? În fine, cum îți place noua ta brățară cu talisman? Să o porți bucuroasă! Hai în dock pentru că vine alt mesaj.

„Cam astea au fost surprizele mele pentru tine astăzi. Mai ai un mesaj mai lung, sub primul pe care l-ai citit dimineață. Apoi, peste cinsprezece minute va veni încă unul ca să-l printezi. Hai, spor la citit!”

Cum am mai zis, știu că urăști să primești mesaje în format electronic. Așa că am găsit o alternativă care să îndulcească puțin situația. Am împrumutat e-mark-ul ăsta de la birou ca să-ți înseninez cu el puțin ziua. Știu că-ți doreai să petrecem împreună, dar…

M-am gândit că puțină joacă nu strică și pentru asta ți-am pregătit cu mare atenție toate mesajele și toate cadourile. Ipadul, cartea, voucherul la salon, brățara și rochia pe care ai vrut să ți-o cumperi luna trecută, dar îți era frică pentru că ți se părea prea îndrăzneață. Ups! Am uitat să-ți spun de rochie, așa-i? Nu, nu te uita la e-mark pentru că nu vine mesajul. De fapt, așa plănuiam să-ți spun de ea. În dulapul meu, lângă gecile de iarnă, pe umeraș. Te aștept, dar nu sta mult! Mai vine un mesaj în scurt timp. Fugi!

E-MARK-63

E timpul să pleci la salon, iubito! În 30 de minute ai rezervarea. După ce termini, o să te sun să povestim, da? Fugi, distracție plăcută! Te iubesc!

„Scuze că te-am întors de la ușă, dar mai aveam un mesaj scurt: nu uita să încui ușa când pleci la salon! Te pup!”

 

Articol pentru proba nr 10 din SuperBlog2019, probă sponsorizată de

Colop

 

 

Un gând despre „Un alt fel de aniversare cu e-mark

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.