Publicat în Super Blog

Din nou la război, în Superblog!

     Pe 1 septembrie s-a dat „liber” pentru înscrieri la competiția Superblog 2019. Pentru cei care n-au auzit încă, Superblog este competiția cea mai longevivă de blogging creativ care se întâmplă în fiecare an încă din 2008 (o dată pe an  până în 2012, apoi din 2013 s-a introdus și ediția de primăvară) și în care bloggeri din toată țara se luptă pentru o tonă de premii super interesante constând în bani cash, produse sau vouchere de reduceri. Competiția are ca scop principal crearea unei punți între blogger și firme, potențiali clienți pentru eventuale colaborări. În acest sens, diverse firme sunt invitate să participe la competiție în calitate de sponsori iar, în schimbul a sute de articole pe blogurile participanților, aceștia oferă premii primului/primilor clasați la probele pe care le propun.

logo inscriere superblog

     Vreau să cred despre mine că sunt jucător cu vechime la Superblog. Particip la competiție încă din 2015 și n-am ratat decât o ediție sau două până acum. Am adunat și ceva premii, dar cel mai important, am legat o grămadă de prietenii în acești ani de participare la Superblog. Am cunoscut oameni, pardon, bloggeri din toate colțurile lumii și am avut ocazia să mă distrez alături de mare parte din ei la Galele Superblog organizate la finalul competițiilor. Bașca, anul ăsta am avut ocazia să mă întâlnesc cu o parte din prietenii bloggeri și în afara competiției când, datorită unor modificări în planul de vacanță m-am trezit călătorind spre Craiova unde m-am întâlnit cu unul din cei mai vechi Superbloggeri, Daniel Botea și ai săi blogolteni. Iar la întoarcerea spre casă am poposit pentru câteva ore la București unde m-au întâmpinat cu drag și voie bună alți prieteni dragi, bloggeri mișo. Georgiana, Ștefan, Almona, Andreea și Marian. A! Și Emil! Uitasem de el. Nu prea a fost important în ecuația asta.

*apropo, v-am pus aici linkurile lor ca să-i vizitați. Merită!

     După terminarea ediției din primăvara asta am „promis” că nu voi mai participa la ediția de toamnă (la nicio ediție de toamnă) pentru că pentru mine pare a fi un efort extraordinar de mare și nu reușesc să mă concentrez 100%. În ultimii doi ani toamna și Superblogul m-au prins „pe drumuri”, plecat în delegații cu munca și scrisul pe blog în camera de hotel, cu laptopul pe brațe și o conexiune la internet de 2 lei nu m-au ajutat foarte tare pe parcursul competiției. Așa că am decis să nu mai particip la edițiile de toamnă. Decizia mi-a fost „întărită” de vara de rahat pe care am avut-o, de dezamăgirile și stările de rahat din ultimele luni. Însă am decis să nu las cea mai proastă vară pe care am avut-o în ultimii 9 ani să-mi strice bucuria (și nici persoanele care sunt responsabile pentru cea mai proastă vară). Nu voi lăsa o problemă banală să mă țină departe de prietenii mei și de adrenalina cu care m-am obișnuit în ultimii ani. Cât despre deplasările pe care mi le „impune” jobul, sunt convins că voi fi în stare să împac și capra și varza.

particip superblog

*Grasul ăla care ține cu mândrie litera „U” sunt eu! ❤ Tu apari în poza asta? Nu apaaari! :)))

     Așa că, fără prea multe alte detalii anunț prietenii (și dușmanii) că mă reînscriu în cea mai șmecheră competiție de blogging din emisfera nordică și anunț că voi face pe dracu-n patru să fiu un jucător important și incomod în această ediție. Intru în horă ca să câștig și, ca la război, nu voi face compromisuri, nu voi lua prizonieri.

     Iar dacă totuși planurile de-acasă nu s-or pupa cu „socoteala din târg”, nu-mi pasă! Mă voi distra  și voi fi la fel de nebun cum am fost în fiecare ediție până acum! Așa să-mi ajute HTTPS-ul și conexiunea stabila WI-FI! :))

     În caz că nu v-ați prins, acest articol anunță participarea mea la Super Blog 2019. Cu alte cuvinte, ăsta este articolul meu de înscriere! 😀

6 gânduri despre „Din nou la război, în Superblog!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.