Publicat în Super Blog

Mă-ntorc la tine, SuperBlog!

     Nu petrec foarte mult timp pe blog. Practic, bucățica asta de spațiu virtual în care obișnuiesc să scriu se animă doar în timpul competiției de blogging (creativ), SuperBlog. După terminarea concursului se așterne o liniște aproape mormântală întreruptă din când în când de câte un articol. Aproape de fiecare dată la final de SuperBlog mă gândesc că asta a fost ultima dată, plângându-mă de eforturile pe care am fost nevoit să le depun ca să duc la bun sfârșit provocarea. Și de fiecare dată, la linia de start a următoarei competiții mă afișez nerăbdător, promițând că de data asta voi face mai bine ca ultima dată.

     Iată-mă, deci, la startul ediției de primăvară a SuperBlogului din 2019, gata să-mi storc creierul pentru a scrie articole cât mai bune. Nu-mi mai promit că voi fi mai bun decât ultima dată, nu-mi mai promit că o să plec acasă cu un camion de premii, nu-mi mai promit nici măcat că voi lua doar note de peste 90 ediția asta. Singurele promisiuni pe care mi le fac sunt că voi scrie cât și cum pot la fiecare probă, că n-o să mă supăr la nicio notă și, cel mai important, îmi promit că n-o să mai repet prostia din toamnă, să mă las pe ultimele ore ale ultimei zile de probă. Și categoric n-o să mai beau o sticlă de vin înainte de a mă apuca de articol. Parol!

     Deci, ca să nu mai lungesc povestea, pe 1 martie 2019 (adică anul ăsta) voi fi alături de alți bloggeri la startul Spring Superblog 2019 cu speranța că îl voi și duce la sfârșit.

     N-o să urez „spor și inspirație” niciunui participant (da, deci nici Danei :)) ) pentru că îmi doresc ca toată inspirația și tot sporul să vină doar la mine!

Așa să-mi ajute SEO! LoL!

 

Articol prin care  doresc să-mi fac cunoscută intenția de a participa (spre tristețea unora) la ediția de primăvară a SuperBlog.

2 gânduri despre „Mă-ntorc la tine, SuperBlog!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.