Publicat în Super Blog

Training de lux

     -Cum a fost la training la București?

     -Cum să fie…foarte bine! Chiar mi-a plăcut.

     -Haha! Training pentru traineri! Am trăit s-o aud și pe asta. Dar zi-mi mai multe, dă-mi detalii.

     -Păi, ne-au cazat la Hotel Arc de Triomphe. E foarte aproape de Arcul de Triumf, chiar. Un hotel foarte fain. De-ăla luxos, unde totul e la locul lui, totul arată perfect, enervant de perfect, dacă ar fi după mine. Când am intrat în cameră, am crezut că m-am teleportat în trecut. Mobilier masiv, frumos, din cireș, cred… nu mă pricep la lemn, foarte bine întreținut, camera spațioasă, nu seamănă cu nicio cameră de hotel în care am mai stat. Totul era aranjat cu bun gust. Totul era de calitate. Țesăturile din cele mai fine si mai

arc-8

luxoase. Mi-a zis un băiat care lucrează în hotel că peste tot o să găsești țesături englezești și bumbac egiptean. Atmosfera era foarte intimă. Nu simțeam că sunt musafir într-un hotel. Mă simțeam ca la mine acasă. Bine, doar că eu acasă nu am mobilier masiv din lemn scump și țesături fine. Și nici o cadă cum am văzut la ei. Hă hă!. Și nici aer condiționat. Băi, am fost prin multe hoteluri. În mare parte din ele am avut aer condiționat în cameră. Dar, în nicio cameră mirosul nu era atât de proaspăt ca acolo! Mă gândesc că schimbă filtrele alea atât de des încât nu apucă nici să se uzeze. Nu știu. Dar ți-am spus… miros de îmbâcsit, alergii… nu există așa ceva la ei! N-ai să vezi!

     -Bine, frate, dar zi-mi ceva despre training. Lasă hotelul!

     -Lasă-l, mă, încolo de training! Fii atent aici. Ăștia de la firmă, ne-au plătit un fel de all inclusive. Am avut acces la SPA-ul hotelului. Saună și jacuzzi o dată pe zi, la sfârșitul programului. Prietene, ca-n rai! Îți jur! Păi când am intrat la saună, am simțit că mi se taie picioarele! Am fost eu, Corina, Mery și Paulaș. Băi, curgea apa de pe noi ca de la robinet. Paulaș mai avea puțin și leșina. Ne-am spart de râs pe seama lui. Foarte mișto și la jacuzzi. Prima dată în viața mea când am intrat într-un jacuzzi. Mă vedeam deja în filmele cu bogătani de la Hollywood! Foarte mișto! Mobilierul ales cu gust, totul era de calitate, ce să mai zic… a meritat fiecare bănut pe care l-au cheltuit șefii pentru noi! :))

arc-15

     -Bun, din ce-mi dau aici seama, tu ai stat mai mult să studiezi hotelul decât să înveți ceva…

     -Huoooo, măăă! Ce ai? Ești ca maică-mea! Nu am stat doar să studiez hotelul! Am făcut și instruire. Ședințele se țineau în sala de conferință a hotelului, una din cele 5 săli de conferință. Se numea… Sala Triomphe. Încăpeau lejer 40 de persoane acolo. Bă, dotați până-n măduva oaselor! Proiector, ecran, flipchart, wifi-și nu wifi de ăla de avem noi la muncă…dacă se conectează mai mult de 10 persoane pică rețeaua! Net serios, frate! Nu te făceai de râs în sală că ți-a picat netul în mijlocul prezentării! Sala arăta foarte mișto! Foarte luminoasă, era personalizabilă, în funcție de preferințele utilizatorilor. O fază tare s-a întâmplat și acolo. Doru, trainerul central a venit cu un casetofon de ăla vechi, cu stație triumphîncorporată și cu microfon. Sanchi, să se-audă bine în sală. Când a văzut ce sonorizare ne-au pus la dispoziție cei de la hotel în sală, s-a înroșit la față și s-a fâstâcit. Săracul era obișnuit cu traianingurile din sălile de reuniune de la noi, unde te rugai de ăia de la întreținere să dea drumul la curent pe prize. :))

Angajații hotelului erau atât de amabili, bă…Închipuie-ți… am întrebat o domnișoară unde era jacuzzi-ul… M-a luat de mână și m-a dus până acolo. Am rămas mut. Putea pur și simplu să-mi explice, dar a preferat să meargă cu mine până la ușă ca să se asigure că am ajuns unde trebuie. La plecare, luni dimineață ne-au mulțumit că i-am ales pe noi pentru cazare și eveniment. Până să apucăm noi să vorbim să îi cerem o firmă de taxi, deja aveam șase mașini în fața hotelului pregătite. Nu știu, ori trainerii i-au rugat de dimineață să cheme taxiuri, ori s-au gândit ei din proprie inițiativă. Însă a fost o chestie super mișto. Mai ales că afară era o vreme câinoasă de nu-ți venea să ieși din hotel nici cu arcanul. Bă, mi-a plăcut foarte mult trainingul ăsta! Mi-a plăcut foarte mult hotelul și felul în care s-au purtat oamenii cu mine! E, de departe, una din cele mai bune optiuni de cazare în București!

residence-hotels-mic

Acest articol a fost scris pentru Super Blog 2016.

 

Reclame

Un gând despre „Training de lux

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s