Publicat în Super Blog

Golden Westeros Times

În fiecare an, se organizeaza pentru angajații postului de televiziune o petrecere tematică. O petrecere în care oamenii se distrează, beau, mănâncă, dansează, dar sunt și felicitați pentru performanțele din anul precedent. Anul acesta s-a decis organizarea petrecerii pe 20 aprilie. Și eu am fost desemnat să mă ocup de totul. Locație, invitați, decorații, totul. Am de pregătit cea mai tare petrecere la care colegii mei au fost vreodată.

Cum la 4 zile după petrecere urmează lansarea celui de-al șaselea sezon din serialul fenomen „Game of thrones” la postul nostru ,  m-am gândit că ar fi oportun ca tema de intrareanul ăsta să fie chiar Urzeala tronurilor. Așa că m-am pus repede pe treabă.

Am discutat cu prietenii mei de la hotelul Golden Tulip Times și i-am rugat să ne ajute cu locația. Restaurantul lor este foarte încăpător, deci avem unde să ne desfășurăm. Iar dacă cineva de la petrecere se simte foarte obosit, oricând se poate odihni într-una din cele 70 de camere.

Pentru petrecere am hotărât să alegem totul, de la mâncare și până la băutură în ton cu serialul. Așa că, pe lângă băuturile fine, mâncarea tradițională și gustările alese, nu vor lipsi de la masă berea nefiltrată servită în corn, prăjiturile cu lămâi și plăcinta cu porumbel. Da, cu porumbel. Era o delicatese la festinurile caselor Stark sau Lannister așa că nu va lipsi de pe mese la petrecerea noastră.

Mesele frumoase de patru persoane ale restaurantului vor fi unite într-un șir lung,  pentru a arăta exact ca la banchetele din film. Ne-am fi dorit să le înlocuim direct cu bănci lungi din lemn dar era puțin cam greu de realizat, așa că am ajuns la un compromis cu hotelul și am mers pe varianta unirii meselor.

Pentru ca atmosfera petrecerii să fie asemănătoare celei din film, am hotărât să aducem o formație care să cânte la instrumente tradiționale. Ei ne vor asigura buna dispoziție până dimineață.

Deja aveam pregătite pentru lansare steagurile cu casele importante din film așa că le vom folosi la petrecere pe post de decorațiuni. Pereții vor fi acoperiți cu pânzele de pe care ne vor privi cu mândrie leul Lanisterilor, lupul străbun al casei Stark, cerbul casei Baratheon, dragonii casei Targaryen, trandafirul de aur al casei Tyrell sau alte însemne ale familiilor importante din Westeros.

 

Atracția serii o va reprezenta o statuie din ceară, la scară redusă a dragonului Drogo, cel mai mare dintre „copiii” prințesei Daenerys. Acesta va fi amplasat în centrul de conferințe „Panorama” al  hotelului acolo unde am încropit un cinematograf în miniatură cu ajutorul celor de la hotel. Nimeni nu știe, dar am primit aprobarea șefilor ca, înainte de a începe petrecerea să difuzăm în avanpremieră pentru petrecăreți primul episod din noua serie. Lumea așteaptă cu nerăbdare lansarea oficială, dar vor fi surprinși când, chemați în sala de conferințe pentru o cuvântare a directorului general, vom stinge lumina și vom da play celei mai ascultate coloane sonore din ultimii ani!

 

Cu astfel de pregătiri și cu o asemenea surpriză, nu am niciun dubiu că această petrecere va fi cea mai reușită din câte s-au organizat de la înființarea postului de televiziune în România.

Iar pentru asta trebuie să le mulțumesc celor de la hotelul Golden Tulip Times care mi-au suportat toate ideile, oricât de stupide ar fi putut ele să pară!

8888-golden-tulip-times-300x107

*sursă foto blazoanele caselor din Westeros : westeros.ro/marile-case-din-westeros

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016.

 

 

 

Un gând despre „Golden Westeros Times

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.